DEALERUL PREFERAT

ANVELOPE MINI. ADERENŢĂ OPTIMĂ.

MINI Wheel Safety MINI Wheel Safety

SIGURANŢĂ ÎNAINTE DE TOATE.

Anvelopele MINI care poartă marcajul cu stea îţi oferă siguranţă sporită. Aceste anvelope au fost create în strânsă colaborare cu producători de anvelope de cea mai înaltă calitate, precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli, şi reprezintă ingredientul perfect care îţi permite să te bucuri de plăcerea de a conduce MINI cu protecţie completă. Beneficii dintr-o privire:

  • PERSONALIZATE. Toate jantele şi anvelopele MINI originale sunt special create pentru a oferi acel sentiment „go-kart” caracteristic şi un stil individual fiecărui model MINI.
  • TESTATE. Fiecare anvelopă a trecut cu succes teste stricte cu până la 50 de criterii de calitate diferite (eticheta UE pentru anvelope solicită respectarea a doar trei criterii).
  • SPORTIVE. Anvelopele sunt perfect adaptate componentelor suspensiei şi sistemelor adaptive, pentru a asigura aderenţă şi performanţă maxime.
  • SIGURE. Anvelopele cu simbol în formă de stea sunt foarte rezistente, au grad înalt de siguranţă şi tehnologie runflat de ultimă generaţie.
  • ECONOMICE. Folosirea sistematică a materialelor speciale scade consumul de combustibil şi zgomotul produs de automobil.
MINI tyre star marking
MINI tyres reduced rolling resistance
Rămâi în formă.

Anvelopele noastre rezistă la deformare, astfel durează mai mult şi tu economiseşti mai mult combustibil. Deformarea înseamnă că automobilul necesită mai multă putere pentru a funcţiona, ceea ce creşte consumul de combustibil. Anvelopele MINI sunt create cu o rezistenţă scăzută la rulare, ce reduce deformarea datorită unor materiale speciale de pe suprafaţa anvelopei şi din părţile laterale.

MINI Runflat technology
Tehnologie runflat.

Cu tehnologia runflat eşti de neoprit: pentru că îţi poţi continua drumul pe o distanţă de până la 80 km, cu viteza maximă de 80 km/h – dar mai ales pentru că poţi să conduci chiar şi după ce ai făcut pană! Acest lucru înseamnă mai multă siguranţă şi confort pentru tine. Nu mai ai nevoie de o roată de rezervă; poţi pur şi simplu să conduci până la cel mai apropiat partener de service MINI. În plus, automobilul tău este mai uşor şi are mai mult spaţiu pentru bagaje şi echipamente sportive, pentru că nu mai ai nevoie de o roată de rezervă sau de un set de mobilitate – lucru ce îţi permite să te bucuri la maxim de vară. Descoperă portofoliul nostru de seturi complete de roţi MINI originale cu tehnologie runflat pentru MINI-ul tău.