DEALERUL PREFERAT

Personalizează-ţi MINI-ul. Adaugă echipamente pe noul tău automobil MINI sau personalizează-ţi automobilul pe care îl deţii în prezent.

dam Image dam Image

Kit de tuning JCW

Preţ 10.251 € TVA inclus

Cu kit-ul de tuning JCW, turbocompresorul Twin Scroll al MINI Cooper S cu transmisie manuală asigură putere de 141 kW. Totodată cuplul maxim este de 250 Nm între 1.700 şi 5.000 rpm. Iar cu funcţia Overboost poţi obţine un cuplu de 270 Nm între 1.800 şi 5.000 rpm pentru o scurtă perioadă de timp. Astfel, MINI Cooper S accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde şi atinge o viteză maximă de 234 km/h. Sistemul de evacuare sport, cu ornamente cromate pentru ţeava de eşapament şi optimizarea traseului de evacuare a gazelor de eşapament este un detaliu vizual impresionant şi în acelaşi timp oferă un sunet mai puternic al motorului. Kit-ul de tuning JCW este completat de sistemul de filtrare a aerului dezvoltat special, care contribuie la o mai bună distribuţie a puterii. Software-ul pentru managementul motorului a fost reconfigurat pentru a-ţi permite să profiţi de puterea maximă a MINI-ului tău şi se asigură că motorul are acceleraţie puternică în toată gama de turaţii.

Pentru automobile începând cu 03/10. 147 kW (200 CP). Părţile componente: sistem de filtrare a aerului JCW, tobă sport din oţel inoxidabil cu ornamente JCW, colector de evacuare (pentru solicitările termice), partea electronică a motorului modificată, emblemă "John Cooper Works" pentru grila frontală şi hayon, capac pentru motor JCW cu numărul trusei, certificat de autenticitate JCW.
Informaţii detaliate referitoare la disponibilitatea produsului puteţi obţine la cerere.


Număr comandă: 11 12 2 208 027, 11 12 2 210 359.

 • Montat la dealerul tău MINI Durată montaj: 360 minute

  Se pot aplica anumite costuri de montaj pentru acest produs.

  Se pot aplica anumite costuri de montaj pentru accesoriile instalate de dealerul tău MINI. Mai multe detalii pot fi obţinute la dealerul tău.

  Disponibilitate model

  • MINI 3 door Cooper S de 2005
  • MINI Convertible Cooper S de 2008
  • MINI Coupé Cooper S
  • MINI Roadster Cooper S
  • MINI Clubman Cooper S de 2007
 • Contactează un dealer

Preţul listat poate conţine erori sau poate fi schimbat fără notificare în prealabil.