MINI Countryman pe carosabil printre munţi înzăpeziţi MINI Countryman pe carosabil printre munţi înzăpeziţi

TRĂIEŞTE ACEASTĂ IARNĂ DIN PLIN.

Chiar dacă afară este iarnă, nimic nu te ţine închis în casă. Fie că plouă, ninge sau este gheaţă, nu te poţi abţine să nu ieşi la drum, iar noi îţi oferim tot ce ai nevoie pentru a conduce liniştit, indiferent de condiţii. Fie că îţi plac sporturile alpine sau doar vrei ca MINI-ul tău să arate cool pe timp de iarnă, accesoriile şi serviciile noastre special selectate pentru acest sezon te vor ajuta să te ridici la nivelul aşteptărilor şi să ajungi la destinaţie cu zâmbetul pe buze.
Colecţia toamnă/ iarnă
Detalii

NOILE ACCESORII MINI ÎN NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Oferă mai mult stil şi carismă MINI-ului tău – chiar şi în mijlocul iernii – cu gama noastră de accesorii stilate autentice, care include noile designuri în Negru Piano şi Night Jack. Aceste finisaje clasice conferă MINI-ului tău o notă personală, care va scoate în evidenţă aspectul şi atitudinea sa emblematică.
Accesorii MINI - cu design Negru Piano şi Night Jack Accesorii MINI - cu design Negru Piano şi Night Jack
Logo „MINI” - Negru Piano Logo „MINI” - Negru Piano

LOGO „MINI” ÎN NEGRU PIANO.

Cu nuanţa neagră elegantă, logoul „MINI” scoate în evidenţă caracterul automobilului tău într-o formă unică. Emblema este vopsită în Negru Piano lucios şi se potriveşte perfect cu orice tip de configuraţii de la exterior.
Siglă „MINI Cooper” - Emblemă „Cooper” - Negru Piano Siglă „MINI Cooper” - Emblemă „Cooper” - Negru Piano

INSCRIPŢIA „MINI COOPER S” ÎN NEGRU PIANO.

Inscripţia „MINI Cooper S” închisă la culoare oferă mai multă intensitate aspectului MINI-ului tău. Este vopsită în Negru Piano lucios, este robustă şi inconfundabilă, iar în plus este creată perfect pentru a se potrivi cu orice configuraţii de la exterior. Aceasta este disponibilă şi pentru alte variante.
„MINI Clubman” - inscripţie neagră „MINI Clubman” - inscripţie neagră

INSCRIPŢIA „MINI CLUBMAN” ÎN NEGRU PIANO.

Un singur Clubman, un singur cuvânt: inscripţia stilată „MINI Clubman” închisă la culoare scoate în evidenţă aspectul individualist al MINI-ului tău. Este vopsită în Negru Piano, robustă şi inconfundabilă, în plus este creată perfect pentru a se potrivi cu orice configuraţii de la exterior.
Accesorii MINI - capace exterioare - Negru Jack Accesorii MINI - capace exterioare - Negru Jack

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI ÎN NIGHT JACK.

Un tribut adus tradiţiei: capacele oglinzilor exterioare MINI în Negru Jack scot în evidenţă steagul britanic într-un mod stilat. Pur şi simplu montează-le în locul capacelor standard şi vei fi captivat de acestea de fiecare dată când le priveşti. Cu designul elegant de înaltă calitate, MINI-ul tău va atrage priviri admirative oriunde va călători.
MINI Clubman - semnalizatoare laterale - Negru Jack MINI Clubman - semnalizatoare laterale - Negru Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI ÎN NIGHT JACK.

Reprezentând moştenirea istoriei MINI, semnalizatoarele laterale MINI în designul tradiţional Union Jack gri sunt un detaliu remarcabil de la exterior. Acestea sunt optimizate pentru panourile laterale MINI, complimentează prin aspectul lor dinamic şi oferă automobilului tău un plus de caracter.
MINI Clubman - design plafon - Negru Jack MINI Clubman - design plafon - Negru Jack

DESIGN MINI PENTRU PLAFON ÎN NIGHT JACK.

Merită să-i acorzi mai multă atenţie: designul stilat MINI pentru plafon în Negru Jack oferă automobilului tău un aspect personalizat şi cu adevărat excepţional atunci când este privit de sus. Acest autocolant de calitate premium este aplicat perfect pe plafonul din sticlă, fără să-i afecteze funcţionalitatea.
Jante şi anvelope

JANTE ŞI ANVELOPE DE IARNĂ MINI ORIGINALE.

Jante MINI originale - anvelope de iarnă cu marcaj cu stea
Seturile de roţi de iarnă MINI originale includ în exclusivitate anvelopele cu marcaj cu stea, care oferă garanţia calităţii şi a siguranţei. Acestea au fost create în strânsă colaborare cu producători de top precum Bridgestone, Dunlop, Goodyear şi Pirelli. Sunt testate în mod exigent pentru a optimiza tracţiunea MINI-ului tău şi sunt create să se potrivească pentru fiecare model MINI. Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru zonele în care temperaturile scad sub 7°C, pentru a garanta siguranţa automobilului tău pe drum, prin frânare şi aderenţă sporite indiferent de condiţii. Asigurarea anvelopelor MINI din partea Allianz-Versicherungs AG este inclusă şi te protejează de costurile neprevăzute de reparaţie sau înlocuire, pentru o perioadă de 36 de luni.
Caracteristici

CARACTERISTICI ÎN DETALIU.

JANTE ŞI ANVELOPE MINI ORIGINALE.
PERFORMANŢĂ ŞI DESIGN
Communication Technology
Colecţia Lifestyle
Colecţia MINI Lifestyle „60 Years”

COLECŢIA MINI LIFESTYLE „60 YEARS”: CONTEMPORAN ÎN MOD TRADIŢIONAL.

MINI Lifestyle sărbătoreşte 60 de ani de MINI şi continuă istoria brandului cu design emblematic. Creată într-un stil inspirat de anii 1960, colecţia MINI Lifestyle „60 Years” urmează linia dintre esteticul contemporan şi trecutul plin de viaţă al MINI. O gamă largă de produse, cum ar fi îmbrăcăminte, genţi de umăr şi de voiaj, accesorii şi articole pentru copii - toate acestea au fost create pentru a capta spiritul unic al MINI şi pentru a-l aduce în viaţa ta de zi cu zi.