DEALERUL PREFERAT

* Această imagine arată un MINI Electric. Culorile pentru caroserie şi jantele care pot fi selectate aici se aplică doar la acest model. Gamele de opţiuni şi combinaţii pot fi diferite la alte modele MINI. În prezent nu sunt disponibile toate echipamentele opţionale.

 

INFORMAŢII DESPRE DATELE TEHNICE.

 

Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul de jante şi anvelope selectat.

Valorile din afara parantezelor se referă la modelul de bază cu transmisie standard; valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia disponibilă opţional (a se vedea echipamentele speciale).

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW/MINI.

Toate motoarele îndeplinesc standardul EU6 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului de combustibil.

Datele tehnice specificate se aplică automobilelor din România. Modelele ilustrate pot include parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt incluse în echiparea standard. În funcţie de cerinţele specifice ale altor ţări, pot apărea modificări privind modelele şi echipamentele standard şi opţionale, faţă de datele descrise în text şi ilustraţii. Pentru informaţii exacte, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW/MINI. Pot apărea modificări de design şi echipamente. Pot apărea erori. Echipamentele specifice pieţelor naţionale nu apar aici.

Masa la gol (UE) în kg: s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa la gol corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Putere motor: BMW/MINI recomandă folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limită maximă de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.